fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

Sportschool Hilversum

Sportschool Hilversum beter bekend als Sportschool Burning Heart.

Sportschool Hilversum is een echte familie sportschool. Vol energie door het leven. In balans met jezelf. Respect voor elkaar. Dat zijn de basisprincipes van Sportschool Hilversum. We hebben passie voor ons vak en brengen dit direct over op onze leden. Van beginner tot gevorderde, van vechtsporters met wedstrijdambities tot recreanten, van jong tot oud. Onze Sportschool is een echte familie sportschool.

Sportschool Burning Heart is gevestigd op de Franciscusweg 307 1216SL Hilversum in de wijk Kerkelanden deze is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het Centraal Station via Lijn 1 en Lijn 2. Ook zijn er ruim voldoende gratis parkeerplekken voor de sportschool in Hilversum.

Sportschool Hilversum

sportschool Hilversum burning heart

Als je bent gearriveerd bij onze Sportschool Burning Heart in Hilversum, de bestemming bevindt zich rechts, bevinden zich bij ons  de volgende afdelingen. Kickboksen Hilversum, Judo Hilversum, Kickboksen Hilversum, Boksen Hilversum, Zaktraining Hilversum, Worstelen Hilversum, Fitness Hilversum, Bootcamp Hilversum, Braziliaans Jiu Jitsu Hilversum, MMA Hilversum, Fitness Hilversum 24/7 en Ladies Only Hilversum met o.a. Drum Workout en Zumba

lessen

Kickboksen Hilversum
Bij Kickboksen  gebruik je je armen én benen om fysiek en mentaal sterker te worden. Het is een zeer intensieve en effectieve sport voor zowel je conditie als spieropbouw. Mentaal word je hier ook sterker van. Er zijn weinig andere sporten waarbij je lichaam en geest zo intens gebruikt als bij kickboksen Hilversum.

Bij Kickboksen Hilversum bieden we lessen kickboksen aan voor de jeugd vanaf 4 jaar, op verschillende niveau’s voor dames en heren! Er zijn ook technieklessen zonder sparren. Tijdens de lessen van Burning Heart staat respect voor de tegenstander en de trainer altijd voorop.

Judo Hilversum
Bij Sportschool Hilversum hebben we ook een afdeling Judo Hilversum, wij geven Judo lessen vanaf 2,5 jaar genoemd Tuimel judo of Stoei kampioenen. Judo wordt een vechtsport genoemd, maar wij zien het meer als een verdedigingssport. Vanuit een basis van respect en een grote dosis plezier leren we de kinderen om zichzelf te verdedigen bij Judo. Een groot gedeelte hiervan is het leren vallen, of val breken zoals wij het noemen. Ook dit is namelijk een belangrijk onderdeel van zelfverdediging. En vanuit deze basis in zelfverdediging groeit bij ieder kind op een natuurlijke wijze ook het zelfvertrouwen, met het respect altijd in het achterhoofd. Kom een keer meedoen bij Judo Hilversum als je wilt zien, ervaren en voelen wat we bedoelen.

Fitness Hilversum
Fitness Hilversum van Burning Heart is de grootste Fitness van het Gooi! Onze Fitness  biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde wijze een betere conditie te krijgen, dus sterker te worden.

Wat Fitness Hilversum onderscheidt van andere sportscholen is dat we constant blijven investeren. Regelmatig schaffen we nieuwe apparatuur aan of vervangen we de huidige apparatuur. Weet je je weg nog niet goed te vinden in de fitness wereld? Er is mogelijkheid voor personal training. Bij Fitness Hilversum is het ook mogelijk om 24/7 te trainen. Hierbij dient men een zogeheten druppel aan te schaffen die persoonsgebonden is om na 22:00 uur te trainen bij onze Fitness in Hilversum.

Boksen Hilversum
Boksen Hilversum is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond en zijn een officiële boksschool. De lessen kunnen worden gevolgd door beginners en gevorderden. Boksen is een perfecte sport om jezelf fit te houden. Daarbij doet de sport een beroep op je lichaam en geest: uithoudingsvermogen; kracht; snelheid; coördinatie.

Zaktraining Hilversum
De Zaktraining en conditietraining is een Work-out waarbij je per tweetal bij een bokszak staat. Tijdens deze les train je alle spiergroepen en werk je aan je conditie & uithoudingsvermogen. Tevens heb je geen contact met de ander. Sporters van alle niveau’s kunnen hier aan meedoen, dames én heren, ongeacht leeftijd en ervaring.
Onze enthousiaste trainers en de energieke muziek zorgen ervoor dat onze Zaktraining in Hilversum de meest effectieve en diverse Work-out is voor je lichaam.

Bootcamp Hilversum
Bootcamp Hilversum geeft trainingen die worden uitgevoerd in de buitenlucht.
Tijdens de lessen van onze Bootcamp in Hilversum werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen. Deze oefeningen worden uitgevoerd met verschillende onderdelen die je buiten overal tegenkomt. Denk hierbij aan boomstammen, bankjes, muurtjes, enz. Daarbij worden vaak attributen zoals touwen of banden meegenomen.

Brazilian Jiu Jitsu
“Never consider the possibility of failure; as long as you persist, you will be successful.”
Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) is een vechtsport die zich focust op grond vechten (grappling). Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 80% Van de gevechten eindigen op de grond. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk “afklopt”. Het is gebaseerd op een aangepaste variant van het traditionele Japanse Jiu-Jitsu, genaamd “Jiu-do”. Het idee is dat zacht wint van hard. Met andere woorden, een kleiner / zwakker persoon kan met de juiste technieken en bewegingen zichzelf verdedigen tegen een sterkere en grotere aanvaller. Sparren en continu herhalen van oefeningen spelen een belangrijke rol in trainingen.

MMA
MMA is op het ogenblik een van de snelst in populariteit groeiende vechtsporten. Mix Martial Arts is een sport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtsporten. Denk hierbij aan worstelen, judo, kickboksen, boksen en jiu jitsu. MMA is een zeer veelzijdige vechtsport.

Techniek, ijzeren discipline, wilskracht en kunde. Dat staat je te wachten tijdens de lessen MMA bij Burning Heart. Al deze zaken leert onze trainer je tijdens de technische en intensieve lessen.

Kettlebell
Tijdens de Kettlebell training werk je aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Met een Kettlebell doe je verschillende oefeningen waarbij je je hele lichaam traint.

Kettlebell training is een klassieke vorm van krachttraining waarvan de oorsprong te vinden is in de 18e eeuw en toegepast werd door Russische militairen. Deze trainingsmethode is niet lang geleden nieuw leven ingeblazen en sindsdien in de sportscholen niet meer weg te denken. Niet alleen maar krachtsporters, maar ook atleten die op zoek zijn naar sport specifieke training weten de weg naar de Kettlebells vaker te vinden.

 

Worstelen
In MMA is worstelen zowel nuttig als offensief als defensief middel. Strikers gebruiken het om het gevecht staande te houden, worstelaars en Grapplers om het gevecht naar de grond te brengen. Hoewel pure worstelaars (Brock Lesnar bijvoorbeeld) laten zien of hebben laten zien nog steeds succes te kunnen hebben, is het net zoals bij andere vechtstijlen belangrijk in het MMA om meer disciplines te beheersen. Wel wordt worstelen net als BJJ als ‘basis’ skill gebruikt en is het, uitzonderingen daargelaten, haast onmogelijk om hier slecht in te zijn en toch de top te bereiken.
Je wil zelf verder in het worstelen, of je wil gewoon lekker je takedowns trainen? Kom langs en train een keer mee!

sportschool Hilversum

Sportschool Hilversum GRATIS proefles

 

Vragen over Sportschool Hilversum in Burning Heart?