skip to Main Content

Trainingsaanbod

Lessen & 24/7 Fitness

Lessen voor alle niveaus

De lessen bij Burning Heart zijn geschikt voor ieder niveau. Onze trainers hebben respect voor iedereen en vragen respect van iedereen. Iedereen moet op een prettige manier aan de lessen kunnen deelnemen.

Bekijk ons aanbod

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de fitness?

De fitness is 365 dagen per jaar geopend.

Ma – vrij: 05:30 – 22:00 uur
Za & zo: 07:30 – 19:00 uur

24/7 sporten? Vraag naar de mogelijkheden aan de balie.

Hoelang zit ik vast aan mijn abonnement?

Je lidmaatschap is maandelijks op te zeggen. We werken met één maand opzeg termijn, die je betaald bij inschrijving. Als je opzegt voor de 25-ste van de betreffende maand, wordt er niet meer geïncasseerd.

Wat betaal ik bij inschrijving?

Bij inschrijving betaal je €15 inschrijfkosten, €10 voor een pasje, één maand opzegtermijn en de restanten van de huidige maand.

Is het verplicht te reserveren voor de lessen?

Nee. Je kan voor alle lessen van Burning Heart & Ladies Only vrij langskomen.

Wat moet ik meenemen als ik kom sporten?

Spullen kunnen in het begin bij ons worden geleend. Alle vechtsporten en de lessen van de Ladies Only worden gegeven op blote voeten. Voor een les Kettlebell, Bootcamp, Functional Training dien je sportschoenen aan te trekken. Als je wilt fitnessen, is het verplicht een handdoek mee te nemen.

Is elke les toegankelijk voor ieder niveau?

Ja! Elk niveau kan deelnemen aan elke les, tenzij duidelijk aan staat gegeven van niet. De groepen zijn erg gevarieerd; van jong tot oud, beginners tot gevorderde, iedereen is welkom!

Personal training

Er zijn ook mogelijkheden voor Personal Training. Neem contact op met ons of vraag naar verdere informatie aan de balie!

Neem contact op