fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

Bootcamp laren

Bootcamp Laren

Bootcamp bij Bootcamp Laren is een trainingsvorm uitgevoerd in de buitenlucht (Landgoed Zonnestraal Hilversum) waarbij men individueel of samen in teamverband oefeningen uitvoert. Dit alles onder de begeleiding van een professionele bootcamptrainer.

Bootcamp betekend dus buiten, geen warme fitnesszaal, maar met je voeten en handen in het zand of in de modder.
Tijdens een Bootcamptraining maakt men veelal gebruik van ”natuurlijke ” obstakels, denk hierbij aan boomstammen, slootjes, los zand maar ook in parken bijvoorbeeld speeltoestellen of bankjes. Naast het gebruik van deze obstakels zijn er ook trainingsartikelen die veel gebruikt worden tijdens deze trainingen zoals autobanden en nog veel meer.  Kortom alles wat je tegenkomt of meeneemt kun je gebruiken in een bootcamptraining.
Het doel van deze training is om op fysiek gebied te groeien in kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Met als gevolg een betere conditie en een mooier en strakker lijf. Maar naast de fysieke component speelt natuurlijk ook het mentale en sociale aspect een belangrijke rol. Bootcamp Laren leert je doorzetten, samenwerken en kweekt een sterkere mentaliteit en discipline. Ook leer je nieuwe mensen kennen en ontstaan er vriendschappen voor de rest van het leven. Kortom eigenlijk een sport die je gewoon een keer geprobeerd moet hebben.

 

Bootcamp Laren Boomstam

Route Laren naar Bootcamp Hilversum

Ligging en route naar Bootcamp Hilversum

Laren ligt NO van Sportschool Hilversum, ZO van Bussum, Z van Huizen, W van Eemnes, NW van Baarn en ligt ingesloten door de A1 in het W en Z en de A27 in het O. Direct O van het dorp ligt de grens met de provincie Utrecht.

Sportschool Hilversum Burning Heart is vanuit Laren makkelijk te bereiken via:
In Laren, neem Vredelaan in noordelijke richting 66m
Sla links om op Vredelaan te blijven 832m
Ga rechtsaf naar Hilversumseweg (N525) 128m
Neem afslag 9 richting A1: Amersfoort 289m
Bij de splitsing links aanhouden naar A1 753m
Neem de afrit richting A27: Utrecht 534m
Houd links aan, richting A27: Utrecht 601m
Houd rechts aan, richting A27: Utrecht 874m
Bij de splitsing links aanhouden naar A27 3km 149m

Neem afslag 33 richting Hilversum 537m
Bij de splitsing links aanhouden 525m
Ga linksaf naar Diependaalselaan 846m
Betreedt rotonde en neem afslag 2e naar Diependaalselaan 260m
Links afbuigen om op Diependaalselaan te blijven 1km 894m
Betreedt rotonde en neem afslag 3e naar Loosdrechtseweg 402m

Als je bent gearriveerd bij Sportschool Hilversum Burning Heart, bevinden bij Bootcamp Laren de volgende afdelingen.
Judo Laren, tuimeljudo of stoeikampioenen vanaf 2,5 jaar Judo vanaf 4 jaar. Kickboksen Laren vanaf 4 jaar te beoefenen als recreatiesport en Wedstrijdsport. Boksen Hilversum is een officiele boksschool waar respect voorop staat. Fitness Laren is de grootste fitness van ’t Gooi, waar de mogelijkheid bestaat om 24 uur te trainen.

Bootcam Laren is een echte familie sportschool. Sportschool Hilversum Burning Heart is gevestigd op de Franciscusweg 307-309, 1216SL Hilversum in de wijk Kerkelanden deze is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het Centraal Station via Lijn 1 en Lijn 2. Ook zijn er ruim voldoende gratis parkeerplekken voor sportschool Hilversum.
Als je ons wilt spreken kan dat via 06 – 511 40 869 of stuur een mail naar info@burning-heart.nl

 

Bootcamp Laren  burning heart

Voor wie is bootcamp Laren?
Bootcamp Hilversum is er voor jong en oud, atletisch of juist een beginner en niet alleen voor diegene die op en top willen presteren. Je kunt dus Bootcampen op jouw eigen niveau en jouw eigen tempo. Zoek de trainer die bij jou past en het best in jou naar boven haalt. Dit is natuurlijk belangrijk voor het halen van de gestelde doelen maar ook voor het plezier dat je beleeft aan een training.

Helpt Bootcamp Laren mij bij de progressie?
Bootcamp helpt wel degelijk, doordat een bootcamptraining over het algemeen een Full Body Workout is wordt het gehele lichaam getraind, je zult dus afvallen. Minder klachten ervaren aan bijvoorbeeld je rug of nek. Ook minder stress gevoelig zijn doordat je een uitlaatklep hebt. Train je voor een sport specifiek doel kan het wellicht de ondersteuning bieden die je zoekt.

Bootcamp Laren Zonnestraal

Bootcamp Laren GRATIS proefles

 

Vragen over Bootcamp Laren bij Burning Heart?