Bedrijfsfitness

Sportschool Burning Heart biedt een ruim pakket aan sportmogelijkheden voor bedrijfsfitness met onder meer kickboksen, conditietraining, circuittraining, en kettlebell. Bedrijfsfitness is er op elk niveau, voor jong en oud, en aangevuld met voedingsadviezen en slimme tips om alles uit het leven te halen wat erin zit. Dat samen met collega’s sporten (gemengd of juist niet), een positieve impuls is voor samen wérken – daarvan leveren wij  graag het bewijs. Bovendien is het zo dat werknemers die lekker in hun vel zitten beter presteren, minder vaak ziek zijn en meer plezier in hun werk hebben.

De mogelijkheden van bedrijfsfitness zijn vrijwel onbeperkt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het niveau van de deelnemers, want verantwoord en met plezier bezig zijn staat bij ons hoog in het vaandel.

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Sportschool Dojo Burning Heart is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Bedrijfsfitness Nederland
Postadres: Postbus 842, 8440 AV Heerenveen
Telefoon: 0513 – 633 111
Fax: 0513 – 636 050
Email: info@bfnl.nl
Internet: www.bedrijfsfitnessnederland.nl