fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

Lessen & 24/7fitness

trainingen

Groepsles

Een greep uit ons aanbod; Zaktraining, Boksen, Bootcamp, MMA, Judo, BJJ en nog veel meer. Er zijn zelfs meer dan 70 uur groepslessen per week! Zie het rooster voor ons volledige aanbod.

Ladies Only

Variërende lessen, met vrouwen & gegeven door vrouwen!

24/7 fitness

Onze fitness is 365 dagen per jaar geopend. Ben je geïnteresseerd om 24/7 te kunnen fitnessen? Vraag naar verdere informatie aan de balie!

Jeugd

Er kan bij ons al worden gesport vanaf 2.5 jaar! We bieden vele mogelijkheden voor alle leeftijden. Sporten voor kinderen verbeterd het zelfvertrouwen, maar natuurlijk ook de kracht en conditie!

lessen voor alle niveaus

De lessen bij Burning Heart zijn geschikt voor ieder niveau. Onze trainers hebben respect voor iedereen en vragen respect van iedereen. Iedereen moet op een prettige manier aan de lessen kunnen deelnemen.

kickboksen

Kickboksen is een sport waarbij je je armen én je benen gebruikt. Het is een zeer intensieve en effectieve sport voor zowel je conditie als je spieropbouw. Mentaal word je hier ook sterker van. Er zijn weinig andere sporten waarbij je je lichaam en geest zo intens gebruikt als bij kickboksen.

We bieden lessen kickboksen aan vanaf 4 jaar, op verschillende lesniveau’s voor dames en heren! Nu ook technieklessen zonder sparren. Tijdens de lessen staat respect voor de tegenstander en de trainer altijd voorop.

 

zak- en conditietraining

De zak- en conditietraining is een work-out waarbij je per tweetal bij een bokszak staat. Tijdens deze les train je alle spiergroepen en werk je aan je conditie & uithoudingsvermogen. Tevens heb je geen contact met de ander. Sporters van alle niveau’s kunnen hier aan meedoen, dames én heren, ongeacht leeftijd en ervaring.

Onze enthousiaste trainers en de energieke muziek zorgen ervoor dat de zaktraining de meest effectieve en diverse work-out is voor je lichaam.

 

boksen

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Boksbond en zijn een officiële boksschool. De lessen kunnen worden gevolgd door beginners en gevorderden. Boksen is een perfecte sport om jezelf fit te houden. Daarbij doet de sport een beroep op je lichaam en geest: uithoudingsvermogen; kracht; snelheid; coördinatie; lenigheid; mentale weerbaarheid; conditie; etc. Een bokser is continu in beweging: verplaatsen, verdedigen, stoten. En dit alles tijdens oneindige combinaties van bewegingen.

Boksen is daarom een sport waarop je niet snel uitgekeken raakt. Boksen is en blijft voor jong en oud. Iedereen wordt op zijn of haar eigen niveau begeleid. Wij zien erop toe dat sporters tijdens een training verantwoord van elkaar kunnen leren, én blijven leren. Ook bij boksen is respect, plezier en veiligheid van groot belang en zullen wij als Boksteam van Burning Heart dit blijven benadrukken.

 

fitness

Onze fitness alleen al is 800m2! Wat ons onderscheidt van andere sportscholen is dat we constant blijven investeren. Regelmatig schaffen we nieuwe apparatuur aan of vervangen we de huidige apparatuur. Weet je je weg nog niet goed te vinden in de fitness wereld? Er is mogelijkheid voor personal training. Geïnteresseerd in 24/7 Fitness? Vraag naar de mogelijkheden aan de bar.

Het uitgangspunt van fitness is het lichaam in een betere staat brengen, wat qua spiermassa, vetmassa of uithoudingsvermogen kan zijn. Dit wordt gedaan door het lichaam te prikkelen en uit te dagen, waardoor de belastbaarheid toeneemt.

parcourstraining

Deze les wordt gegeven in onze nieuwe Functional Training afdeling. Een effectieve, intensieve en leuke work-out waarbij je alle spiergroepen traint. Je werkt zowel aan je conditie als aan je kracht.

Er wordt een parcours uitgezet, waarbij je binnen een korte tijd met onderdelen werkt. Denk hierbij aan cardio apparaten, battle ropes, kettlebells, dumbells, lichaamsoefeningen enz.  Na elk onderdeel krijg je een kort rustmoment, waarna je doorschuift naar het volgende onderdeel.

Door deze interval training verbrand je vet en bouw je spiermassa op. Zeker het
proberen waard!
Trainer
judo

Judo is een echte verdedigingssport, waarbij het ook een kunst is om goed te vallen. Bij ons kan je de lessen volgen op een manier waar respect en plezier uitermate belangrijk zijn. Dus zoek je een leuke club in Hilversum, kom langs en probeer het eens.

Wat wij vragen? Doe je best, dan zorgen wij voor de rest. Leer om een echte judoka te worden! De basis is respect waarbij je kan leren vechten, vechten zonder woede, met voornamelijk oog voor het goede.

Stoeikampioenen is al mogelijk vanaf 2,5 jaar.

Trainers

Braziliaans jiu jitsu

“Never consider the possibility of failure; as long as you persist, you will be successful.”

Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) is een vechtsport die zich focust op grond vechten (grappling). Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 80% Van de gevechten eindigen op de grond. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk “afklopt”. Het is gebaseerd op een aangepaste variant van het traditionele Japanse Jiu-Jitsu, genaamd “Jiu-do”. Het idee is dat zacht wint van hard. Met andere woorden, een kleiner / zwakker persoon kan met de juiste technieken en bewegingen zichzelf verdedigen tegen een sterkere en grotere aanvaller. Sparren en continu herhalen van oefeningen spelen een belangrijke rol in trainingen.

Trainer

MMA

MMA is op het ogenblik een van de snelst in populairiteit groeiende vechtsporten.  Mix Martial Arts is een sport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtsporten. Denk hierbij aan worstelen, judo, kickboksen, boksen en jiu jitsu. MMA is een zeer veelzijdige vechtsport.

Techniek, ijzere discipline, wilskracht en kunde. Dat staat je te wachten tijdens de lessen MMA bij Burning Heart. Al deze zaken leert onze trainer je tijdens de technische en intensieve lessen. 

Trainer

Worstelen

In MMA is worstelen zowel nuttig als offensief als defensief middel. Strikers gebruiken het om het gevecht staande te houden, worstelaars en grapplers om het gevecht naar de grond te brengen. Hoewel pure worstelaars (Brock Lesnar bijvoorbeeld) laten zien of hebben laten zien nog steeds succes te kunnen hebben, is het net zoals bij andere vechtstijlen belangrijk in het MMA om meer disciplines te beheersen. Wel wordt worstelen net als BJJ als ‘basis’ skill gebruikt en is het, uitzonderingen daargelaten, haast onmogelijk om hier slecht in te zijn en toch de top te bereiken.
Je wil zelf verder in het worstelen, of je wil gewoon lekker je takedowns trainen? Kom langs en train een keer mee!

Trainer

 

kettlebell

Tijdens de kettlebell training werk je aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Met een kettlebell doe je verschillende oefeningen waarbij je je hele lichaam traint.

Kettlebell training is een klassieke vorm van krachttraining waarvan de oorsprong te vinden is in de 18e eeuw en toegepast werd door Russische militairen. Deze trainingsmethode is niet lang geleden nieuw leven ingeblazen en sindsdien in de sportscholen niet meer weg te denken. Niet alleen maar krachtsporters, maar ook atleten die op zoek zijn naar sportspecifieke training weten de weg naar de kettlebells vaker te vinden.

Trainer

kids&fun

KIDS & FUN 4 – 7 JAAR.

Kids & Fun is voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Bij de lessen voor deze groep is het spelelement en variatie heel belangrijk; elke keer is er een ander programma met onder meer behendigheidsoefeningen, ren- en tikspelletjes, en een hindernisbaan.

Tijdens de Kids & Fun les wordt er een parcourtje uitgelegd waarbij elk kind kort een onderdeel beoefend en dan doorschuift. Dit wordt gecombineerd met diverse spelletjes om de lessen leuk te houden en de kindjes moe naar huis te laten gaan!
Ieder kind zal enthousiast raken van de Kids & Fun les.

Trainer

drum workout

Deze workout is uniek in ’t Gooi! En zeker het proberen waard!

Burning DRUM Workout is een cardio jamsessie waarbij je jouw hele lichaam traint met behulp van speciale drumstokken op de ritme van muziek. Met deze workout verbrand je wel toto 900 calorieën per les en versterk je weinig gebruikte spieren. Je werkt aan een slankere taille, dijen, versterkt bindweefsel en infrastructurele spieren met de combinatie van stabiliteit en cardio> Ook verbeter je jouw gevoel voor ritme, timing, coördinatie, uithoudingsvermogen en lenigheid.

Uit onderzoek is bewezen dat het ritme van drummen zorgt voor een betere focus, verbetert het denken, verbetert jouw immuunsysteem, verlaagt de bloeddruk, vermindert chronische pijn, angsten en vermoeidheid.

Genoeg redenen om een keertje mee te doen dus, want deze workout is geschikt voor iedereen.

Let’s make noise and DRUM!

Trainer

Miriam Voorsluis

pump freestyle

Een volledige workout voor het hele lichaam. Een pittige mix waarbij conditie en spierversteviging worden gecombineerd.
Tijdens conditionele deel van de les wisselen step, Tai bo, en High en Low-impact elkaar wekelijks af.
Bij de oefeningen wordt er gebruik gemaakt van verschillende losse attributen om de spieren te versterken.

zumba

High Intensity Work-Out. Maar dat is niet het enige, het is ook een gezellige, energieke, vrolijke les waardoor je conditie opbouwt en meer uithoudingsvermogen krijgt.
Mijn Zumba Party is the Highlight of the week!! Geweldig feest voor geest, lichaam en ziel!
DITCH THE WORKOUT, JOIN THE PARTY!!!

Trainer

Virginia

total body workout

Een volledige workout voor het hele lichaam. Een pittige mix waarbij conditie en spierversteviging worden gecombineerd.
Tijdens conditionele deel van de les wisselen step, Tai bo, en High en Low-impact elkaar wekelijks af.
Bij de oefeningen wordt er gebruik gemaakt van verschillende losse attributen om de spieren te versterken.

FP30 zaal
FP30

NIEUW! Dé sport van de toekomst.

FP30 is een full body HIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust and repeat! Dat is HIT (High Intensity Training).
Onder begeleiding van een top trainer met heerlijke muziek ligt de nadruk van iedere workout op een ander onderdeel van het lichaam. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uitkomt.
Alle lessen in onze 400m2 FP30 box, volledig in de ventilatie en airco, zullen zich gaan focussen op FP30. Je kan meedoen op ieder niveau en je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet, niets moet en alles mag! Je werkt aan je conditie, aan je kracht, aan je souplesse, noem het maar op. Alle onderdelen komen iedere training aan bod en je zult je per training fitter voelen worden.
En als je klaar bent, vergeet niet van onze sauna te genieten! Per juni dit jaar is het stoombad ook klaar.
bootcamp

Bootcamp is een training die wordt uitgevoerd in de buitenlucht.

Tijdens de lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen. Deze oefeningen worden uitgevoerd met verschillende onderdelen die je buiten overal tegen komt. Denk hierbij aan boomstammen, bankjes, muurtjes, enz. Daarbij worden vaak attributen zoals touwen of banden meegenomen. 

Trainer

ONLINE INSCHRIJVEN

Wil je het een keer uitproberen bij Sportschool Burning Heart? Een proefdag is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg.

Personal Training

Er zijn ook mogelijkheden voor Personal Training. Neem contact met ons op of vraag naar verdere informatie aan de balie!

Wat zijn de openingstijden van de Fitness?

De fitness is 365 dagen per jaar geopend. 

Ma – vrij: 05:30 – 22:00 uur

Za & zo: 07:30 – 19:00 uur

24/7 sporten? Vraag naar de mogelijkheden aan de balie. 

 

Hoelang zit ik vast aan mijn abonnement?

Je lidmaatschap is maandelijks op te zeggen. We werken met één maand opzeg termijn, die je betaald bij inschrijving. Als je opzegt voor de 25-ste van de betreffende maand, wordt er niet meer geïncasseerd.

Wat betaal ik bij inschrijving?

Bij inschrijving betaal je €15 inschrijfkosten, €10 voor een pasje, één maand opzegtermijn en de restanten van de huidige maand. 

Is het verplicht te reserveren voor de lessen?

Nee. Je kan voor alle lessen van Burning Heart & Ladies Only vrij langskomen.

Wat moet ik meenemen als ik kom sporten?

Spullen kunnen in het begin bij ons worden geleend. Alle vechtsporten en de lessen van de Ladies Only worden gegeven op blote voeten. Voor een les Kettlebell, Bootcamp, Functional Training dien je sportschoenen aan te trekken. Als je wilt fitnessen, is het verplicht een handdoek mee te nemen.

Is elke les toegankelijk voor ieder niveau?

Ja! Elk niveau kan deelnemen aan elke les, tenzij duidelijk aan staat gegeven van niet. De groepen zijn erg gevarieerd; van jong tot oud, beginners tot gevorderde, iedereen is welkom!

Wveen.com - William van veen