fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

Roel Westdorp

Bootcamp/Crossfit Trainer

Vanaf mijn 6e jaar heb ik diverse sporten beoefend. Na mijn diensttijd heb ik 5 jaar een krachtsport centrum geleid in IJsselstein:  Paul Scheepstra waar ik krachtsport begeleiding heb gegeven, en heb ook mijn eigen sportschool gehad. Vanuit deze sportschool heb ik de sporten weer opgepakt die ik in mijn diensttijd heb aangeleerd.  Bergbeklimmen 19 4 duizenders, skieën de meest extreme bergen in Zwitserland (en skydiven 1006 sprongen).

Het bergbeklimmen zit in mijn hart en doe dit nog steeds met heel veel passie en plezier. 

Met het kickboksen heb ik een combi gemaakt met Crossfit waar dan ook mijn Parcourstraining uit bestaat. Ook gebruik ik Crossfit gerelateerde oefeningen gecombineerd met kracht en Cardio. Mijn uitdaging ligt in het enthousiast maken van mensen om te gaan Bootcampen met Burning Heart Bootcampclub, en zo weer de jaargetijden te leren kennen en meemaken.
Ik ga jullie zeker ontmoeten in mijn lessen. 

Wveen.com - William van veen