fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

Michel Ras

Brazilian Jiu Jitsu TRAINER

Op mijn 7e ben ik begonnen met Judo. Ik heb deelgenomen aan verschillende wedstrijden in binnen en buitenland. Op mijn 24e ben ik in aanraking gekomen met Braziliaans Jiu Jitsu. Tijdens een judo les werd ik op de grond compleet gesloopt door iemand die Braziliaans Jiu Jitsu bleek te trainen. Dit was voor mij de aanleiding om met BJJ te beginnen. Ik ben begonnen bij Team Agua in Amsterdam en na een jaar overgestapt naar Team Kaishin in Almere.

  • Wat mij motiveert om Braziliaans Jiu Jitsu les te geven is dat er mensen in de les komen met allemaal verschillende redenen:
    MMA vechters die hun ground game willen verbeteren.
    Judoka’s die hun ground game willen verbeteren.
    Zelfverdediging, Braziliaans Jiu-Jitsu is ontstaan uit de noodzaak dat een kleiner, zwakker persoon moet kunnen winnen van een groter, sterker persoon.
    Recreatie, met Braziliaans Jiu-Jitsu heb je niet alleen fysieke verbetering maar ook mentale verbetering. Het proces van het leren van een nieuwe techniek vergt evenveel mentale activiteit als fysieke.

De mensen die Braziliaans Jiu Jitsu trainen zijn een collectie van verschillende type personen denk aan dokters, verplegers, bouwvakkers, studenten, politie, brandweer en administratief en meer. Ze hebben allemaal het zelfde doel – “Beter worden in BJJ”.

 

Wveen.com - William van veen