fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

Joop Kasteel
Kettlebell trainer

Mijn naam is Joop Kasteel en verzorg alweer een jaar de kettlebelltrainingen bij Burning Heart. Ik ben er erg trots op dat ik een lid van dit team mag zijn!

De training is gericht op het verstevigen van gebieden die je niet zo snel in de fitnesszaal traint. Het fundament van ons lichaam, de benen, komen altijd ruimschoots aan bod in mijn lessen. Daarnaast zijn stabiliteit in de schouders, kracht in de onderrug en de buikspieren erg belangrijk.

Tot slot vind ik het erg belangrijk dat de oefeningen perfect worden uitgevoerd dus probeer ik iedereen zo goed mogelijk daarin te coachen. 

In mijn lessen mag gelachen worden maar op tijd komen en hard werken zijn een vereiste. 

Als je dat aandurft zie ik je snel! 

Joop Kasteel

 

Wveen.com - William van veen