fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

Bouke Rikkert de Koe
Personal Trainer

Mijn naam is Bouke Rikkert de Koe. Sinds jongs af aan ben ik al gefascineerd door sport, bewegen en training. Tegenwoordig ben ik werkzaam als personal trainer bij Burning-Heart en ben ik op een aantal basisscholen werkzaam als gymleraar.

Ik ben van mening dat een goede Personal Trainer niet alleen thuis is in “training”, maar breed onderlegd moet zijn. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van sport, training, behandeling en voeding. Zodoende heb ik mij veelzijdig ontwikkeld. Ik heb eerst de ALO (HBO opleiding) afgerond met niet alleen stages in het onderwijs, maar tevens een stage in een fysiotherapie praktijk. Toen ik na de ALO als Combinatiefunctionaris in Amsterdam aan de slag ging, ben ik daarnaast opleidingen blijven volgen om mijzelf nog breder te ontwikkelen. Zo ben ik ondertussen TOP trainer A en B, Ketllebell Master Instructor, Personal Hormonale Profiler (voeding) en Mylogenics practitioner (behandeling en revalidatie). Met deze kwalificaties op zak, kan ik sinds enige tijd aardig uit de voeten als personal trainer, met veel plezier en goede resultaten!

Naast deze opleidingen ben ik ook in mijn privé leven met sport en training bezig geweest. Op mijn 16e kwam ik in aanraking met capoeira en sindsdien heb ik dit zeer fanatiek beoefend. Na een aantal jaar behaalde ik mijn “instructor” titel en ben ik gaan lesgeven. Tegenwoordig geef ik bij Burning-Heart les aan kinderen waarbij ik ze trucjes vanuit de capoeira leer. Daarnaast ben ik altijd actief geweest in de krachtsport en vond het ook leuk om anderen daarin bij te staan.

Ik vind het fantastisch om mensen van jong tot oud naar een hoger niveau te tillen, en mijn achtergrond en enthousiasme blijken hiervoor perfect!

 

Wveen.com - William van veen