Twan Cornelissen

Beroep: Kickboks Trainer

Vechtsport heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Van jongs af aan ben ik bezig geweest om op het hoogste niveau te presteren. Als klein mannetje begon ik met judo. Naarmate ik ouder werd kreeg ik steeds meer interesse in de zogeheten staande vechtsporten. Ik heb toen de switch naar Kempo, Teakwondo en Capoeira gemaakt. Maar al snel werd duidelijk dat de vechtsport waar echt mijn hart ligt kickboksen is! Dit is al 20 jaar mijn grote passie.

Naast dat ik zelf wedstrijden heb gevochten, vind ik het een mooie uitdaging om mensen deze sport bij te brengen. Lesgeven doe ik nu 15 jaar met heel veel plezier. Burning Heart is alweer de 8ste locatie waar ik lesgeef. Om mezelf zo breed mogelijk te scholen heb ik in verschillende landen getraind. Zo ben ik bijvoorbeeld vijf keer naar Thailand geweest, waar ik in verschillende Muay Thai kampen heb gezeten. Daar heb ik o.a. veel over de Thaise techniek geleerd. Inmiddels ben ik een allround, technische kickboksleraar met een brandend hart voor kickboksen!

Naast groepsleraar ben ik ook personal trainer. Het persoonlijk trainen van mensen neem ik letterlijk. Ik kijk naar de persoon. En motiveer ze op een manier die bij hun aansluit. Dit blijkt ook uit mijn gevolgde opleidingen. Ik heb een opleiding tot sociaal pedagoog gevolgd, omdat ik graag met mensen werk, ze ondersteun en positief stimuleer. Naast trainer ben ik ook werkzaam als pedagoog. Voor mij de perfecte combinatie.

Heeft uw behoefte aan een gemotiveerde, intensieve en persoonlijke training? Waar kracht en cardio met elkaar gecombineerd wordt? Dan spreek ik u graag!

Achtergrond:
Sociaal pedagoog
Fitness instructeur (fysio physics)
Medisch instructeur (fysio physics)
Thaiboks instructeur

Het persoonlijk trainen van mensen neem ik letterlijk, ik kijk naar de persoon, en motiveer ze op een manier die bij hun aansluit.