skip to Main Content

Over Burning Heart

One gym – one fam

“It Ain’t about How Hard You can Hit… It’s about How Hard You Can Get Hit and Keep Moving Forward!”

Wie zijn wij?

Vol energie door het leven. In balans met jezelf. Respect voor en met elkaar. Dat zijn de basisprincipes van Sportschool Burning Heart.

We hebben passie voor ons vak en brengen dit direct over op onze leden. Van beginner tot gevorderde, van vechtsporters met wedstrijdambities tot recreanten, van jong tot oud. We zijn een echte familie sportschool.

Kom langs en beleef het!

Onze trainers

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de fitness?

De fitness is 365 dagen per jaar geopend.

Ma – vrij: 05:30 – 22:00 uur
Za & zo: 07:30 – 19:00 uur

24/7 sporten? Vraag naar de mogelijkheden aan de balie.

Hoelang zit ik vast aan mijn abonnement?

Je lidmaatschap is maandelijks op te zeggen. We werken met één maand opzeg termijn, die je betaald bij inschrijving. Als je opzegt voor de 25-ste van de betreffende maand, wordt er niet meer geïncasseerd.

Wat betaal ik bij inschrijving?

Bij inschrijving betaal je €15 inschrijfkosten, €10 voor een pasje, één maand opzegtermijn en de restanten van de huidige maand.

Is het verplicht te reserveren voor de lessen?

Nee. Je kan voor alle lessen van Burning Heart & Ladies Only vrij langskomen.

Wat moet ik meenemen als ik kom sporten?

Spullen kunnen in het begin bij ons worden geleend. Alle vechtsporten en de lessen van de Ladies Only worden gegeven op blote voeten. Voor een les Kettlebell, Bootcamp, Functional Training dien je sportschoenen aan te trekken. Als je wilt fitnessen, is het verplicht een handdoek mee te nemen.

Is elke les toegankelijk voor ieder niveau?

Ja! Elk niveau kan deelnemen aan elke les, tenzij duidelijk aan staat gegeven van niet. De groepen zijn erg gevarieerd; van jong tot oud, beginners tot gevorderde, iedereen is welkom!

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen