fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

one gym one fam

over ons

“It Ain’t about How Hard You can Hit… It’s about How Hard You Can Get Hit and Keep Moving Forward!”

wie zijn wiJ?

Vol energie door het leven. In balans met jezelf. Respect voor en met elkaar. Dat zijn de basisprincipes van Sportschool Burning Heart.

We hebben passie voor ons vak en brengen dit direct over op onze leden. Van beginner tot gevorderde, van vechtsporters met wedstrijdambities tot recreanten, van jong tot oud. We zijn een echte familie sportschool.

 

Kom langs en beleef het!

Make a Change

echte trainers echte resultaten

Altijd een fanatiek kickbokser geweest, vond het complete plaatje van deze sport zo mooi en effectief. Na jaren van sporten maar ook hard werken besloot ik een dojo te bouwen voor mij en wat vrienden. Mijn liefde voor de vechtsport, mijn enthousiasme en een fantastisch team om me heen maakt dat lesgeven hier een ongekende kick geeft, het geeft me heel veel energie om zoveel mensen te zien sporten en het uiterste uit hunzelf halen.

Jerry de Jong

Bokszaktraining

Mijn hele leven ben ik al sportief bezig. In mijn jeugd op redelijk niveau gedanst. Vanaf mijn 20e was ik actief in Fitness, Taibo, Steps, Aerobics, ervaringen die ik nog steeds gebruik als personal trainer.

Verder heb ik een aantal sport opleidingen gevolgd, waaronder ook personal training opleidingen. Als personal trainer heb ik ook voedingsopleidingen gevolgd omdat naar mijn mening sporten en een gezond eetpatroon onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Naast het algemene reilen en zeilen van Burning heart geef ik personal training, small group training en afslank cursussen.

Daphne de Jong

Personal Trainer

Op mijn 14e begon ik met boksen, omdat ik als kind een vrij pittig karakter had. Op mijn 15e verbreedde ik mijn kwaliteiten door boksen te combineren met kickboksen. In een rap tempo vloog ik door A klasse. Bijna elk weekend had ik wel een partij!
op m’n 17e ging ik over naar de prof klasse. Trainde bij Pancration in Amsterdam o.l.v. Thom Harinck en Ali Amrani. Sparring partners o.a Badr Hari, Hesdy Gerges, Peter Aerts, Amir zeyada enz.
Blij dat ik bij Burning Heart van mijn hobby mijn werk kon maken en mijn ervaring kan overbrengen op anderen, die dezelfde passie voor de sport dragen. Osu!

Jeremy Blijd

Kickboks- en Bokstrainer

Beroep: Bokstrainer

Altijd al met vechtsporten bezig geweest en echt actief weer begonnen sinds de opening van onze Dojo tien jaar geleden.
Sinds die tijd ben ik ook niet meer te stoppen, al ben je nog zo moe of zit je koppie nog zo vol, na een uur trainen ben je weer vol energie.

Work hard or go home

Marco de Jong

Kickboks- en Bokstrainer

Door het judoplezier kreeg ik op vroege leeftijd steeds meer plezier in het judo en begon ik af en toe eens te helpen bij de judolessen op zaterdag. Door het helpen en steeds vaker te trainen raakte ik steeds meer geïnteresseerd om het Judo te begrijpen. Hierdoor ging ik nog vaker en serieuzer trainen en begon ook aan wedstrijdjudo. Het wedstrijdjudo ging steeds beter en op een gegeven moment ben ik bij Top Judo Utrecht gaan trainen.

Een mooi hoogtepunt in mijn nog maar net begonnen Judoleven was het behalen van mijn zwarte band (1e Dan): het examen (Busen) werd afgenomen door o.a. Edgar Kruyning.
Ik geef les op de woensdag en zaterdag en mijn hoop is dat ik nog veel judoka’s mag en kan begeleiden naar hun eigen wereldtop.

Stijn Taling

Judo

Na mijn zwemlessen ben ik meteen begonnen met judoën en het plezier hierin ben ik nooit kwijtgeraakt. Vandaar dat ik ook nooit ben gestopt met het judo, plezier is voor mij namelijk altijd het belangrijkst geweest. Toen ik wat ouder werd leerde ik ook voor het eerst kennismaken met lesgeven, door het meelopen bij lessen kon ik altijd goed kijken hoe het eraan toe ging en vervolgens hier zelf wat mee doen. Door eerst te kijken naar hoe anderen dingen doen kun je naar mijn mening heel veel leren namelijk. Het helpen in de lessen ging ik steeds vaker doen en zo begon ik af en toe met kleine stukjes zelf les te geven. Ook bij het lesgeven merkte ik dat ik er erg veel plezier in had. Vandaar dat ik het ontzettend leuk vind en super blij ben dat ik met mijn broer Stijn, van wie ik nog steeds heel veel leer, de judolessen mag verzorgen bij Burning Heart.

Jasper Taling

Judo

Vanaf mijn 6e jaar heb ik diverse sporten beoefend. Na mijn diensttijd heb ik 5 jaar een krachtsport centrum geleid in IJsselstein:  Paul Scheepstra waar ik krachtsport begeleiding heb gegeven, en heb ook mijn eigen sportschool gehad. Vanuit deze sportschool heb ik de sporten weer opgepakt die ik in mijn diensttijd heb aangeleerd.  Bergbeklimmen 19 4 duizenders, skieën de meest extreme bergen in Zwitserland (en skydiven 1006 sprongen).

Het bergbeklimmen zit in mijn hart en doe dit nog steeds met heel veel passie en plezier. 

Met het kickboksen heb ik een combi gemaakt met Crossfit waar dan ook mijn Parcourstraining uit bestaat. Ook gebruik ik Crossfit gerelateerde oefeningen gecombineerd met kracht en Cardio. Mijn uitdaging ligt in het enthousiast maken van mensen om te gaan Bootcampen met Burning Heart Bootcampclub, en zo weer de jaargetijden te leren kennen en meemaken.
Ik ga jullie zeker ontmoeten in mijn lessen.

Roel

Bootcamp/functional

Sinds jongs af aan ben ik al gefascineerd door sport, bewegen en training. Tegenwoordig ben ik werkzaam als personal trainer bij Burning-Heart en ben ik op een aantal basisscholen werkzaam als gymleraar.

Ik ben van mening dat een goede Personal Trainer niet alleen thuis is in “training”, maar breed onderlegd moet zijn. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van sport, training, behandeling en voeding. Zodoende heb ik mij veelzijdig ontwikkeld. Ik heb eerst de ALO (HBO opleiding) afgerond met niet alleen stages in het onderwijs, maar tevens een stage in een fysiotherapie praktijk. Toen ik na de ALO als Combinatiefunctionaris in Amsterdam aan de slag ging, ben ik daarnaast opleidingen blijven volgen om mijzelf nog breder te ontwikkelen. Zo ben ik ondertussen TOP trainer A en B, Ketllebell Master Instructor, Personal Hormonale Profiler (voeding) en Mylogenics practitioner (behandeling en revalidatie). Met deze kwalificaties op zak, kan ik sinds enige tijd aardig uit de voeten als personal trainer, met veel plezier en goede resultaten!

Naast deze opleidingen ben ik ook in mijn privé leven met sport en training bezig geweest. Op mijn 16e kwam ik in aanraking met capoeira en sindsdien heb ik dit zeer fanatiek beoefend. Na een aantal jaar behaalde ik mijn “instructor” titel en ben ik gaan lesgeven. Tegenwoordig geef ik bij Burning-Heart les aan kinderen waarbij ik ze trucjes vanuit de capoeira leer. Daarnaast ben ik altijd actief geweest in de krachtsport en vond het ook leuk om anderen daarin bij te staan.

Ik vind het fantastisch om mensen van jong tot oud naar een hoger niveau te tillen, en mijn achtergrond en enthousiasme blijken hiervoor perfect!

Bouke Rikkert de Koe

Personal Trainer

Ik ben begonnen met kickboksen vanaf mijn 12de jaar maar vond dat niet genoeg. Daarom ben ik op mij 16de jaar begonnen met MMA. Ik trainde toen 3 keer in de week MMA en 2 keer in de week kickboksen. Doordat ik zowel staand als op de grond gedetailleerd heb geleerd, kan ik dit perfect uitleggen in mijn MMA lessen. Op dit moment geef ik twee keer per week les; maandag en de donderdag. Van beginners tot wedstrijd vechters.

Daan Van Velzen

MMA

Op mijn 7e ben ik begonnen met Judo. Ik heb deelgenomen aan verschillende wedstrijden in binnen en buitenland. Op mijn 24e ben ik in aanraking gekomen met Braziliaans Jiu Jitsu. Tijdens een judo les werd ik op de grond compleet gesloopt door iemand die Braziliaans Jiu Jitsu bleek te trainen. Dit was voor mij de aanleiding om met BJJ te beginnen. Ik ben begonnen bij Team Agua in Amsterdam en na een jaar overgestapt naar Team Kaishin in Almere.

  • Wat mij motiveert om Braziliaans Jiu Jitsu les te geven is dat er mensen in de les komen met allemaal verschillende redenen:
    MMA vechters die hun ground game willen verbeteren.
    Judoka’s die hun ground game willen verbeteren.
    Zelfverdediging, Braziliaans Jiu-Jitsu is ontstaan uit de noodzaak dat een kleiner, zwakker persoon moet kunnen winnen van een groter, sterker persoon.
    Recreatie, met Braziliaans Jiu-Jitsu heb je niet alleen fysieke verbetering maar ook mentale verbetering. Het proces van het leren van een nieuwe techniek vergt evenveel mentale activiteit als fysieke.

De mensen die Braziliaans Jiu Jitsu trainen zijn een collectie van verschillende type personen denk aan dokters, verplegers, bouwvakkers, studenten, politie, brandweer en administratief en meer. Ze hebben allemaal het zelfde doel – “Beter worden in BJJ”.

Michel Ras

Brazilian Jiu Jitsu

Mijn naam is Joop Kasteel en verzorg alweer een jaar de Kettlebelltrainingen bij sportschool Burning Heart. Ik ben er erg trots op dat ik een lid van dit team mag zijn!

De training is gericht op het verstevigen van gebieden die je niet zo snel in de fitnesszaal traint. Het fundament van ons lichaam, de benen, komen altijd ruimschoots aan bod in mijn lessen. Daarnaast zijn stabiliteit in de schouders, kracht in de onderrug en de buikspieren erg belangrijk.

Tot slot vind ik het erg belangrijk dat de oefeningen perfect worden uitgevoerd dus probeer ik iedereen zo goed mogelijk daarin te coachen.

In mijn lessen mag gelachen worden maar op tijd komen en hard werken zijn een vereiste.

Als je dat aandurft zie ik je snel!

Joop Kasteel

Personal Trainer/Kettlebell

Wie kent hem niet in ’t Gooi. Een echte Old School Kickbokser die al meer dan 20 jaar les geeft.
Degelijke warming up, basis kickboksen met een goed uitleg en lekker ontspannen sparren op een recreantenniveau.
Iedereen kan meedoen aan zijn lessen, Qua persoonlijkheid is Jan een fantastisch, altijd optimistisch mens en een geweldige Sensei.

Jan Van Eck

Kickboksen

Mijn naam is Mohamed Atik, ik heb op hoog niveau wedstrijden kickboksen en boksen beoefend. Ik heb veel vechters getraind uit de  UFC, K1 en profboksers, seminars mogen geven in het buitenland om mijn kennis te delen met anderen.

De trainingen geef ik met heel veel plezier omdat het me gelukkig maakt, ik word blij van een uurtje sporten!

Mensen trainen en helpen, mentaal en fysiek is mijn ultieme doel omdat daar veel voldoening uit te halen is.

Sporten maakt mij een positief en gelukkig mens en dat probeer ik over te brengen naar iedereen die bij mij komt trainen.

Mo Atik

Kickboks- en Bokstrainer

Hey!

Mijn naam is Miriam. Ik geef trainingen bij Ladies Only; zaktraining, parcourstraining in combinatie met zaktraining, padsen en Burning Drum workout.

Elke les geniet ik met volle teugen van de Ladies! De meesten hebben namelijk echt een doel voor ogen. Of het nu gaat om afvallen, zelfverzekerder worden of een betere conditie krijgen! Ik help er graag bij.

Zaktraining behoort tot mijn eerste levensbehoeften. Ik kan er geen genoeg van krijgen en vertel er dan ook graag over.

Burning Drum Workout is uniek in ’t Gooi. Met veel plezier stel ik de choreografie en muziek samen tot een intensieve cardio workout. Door deze combinatie is elke les een feestje!

Enorm blij ben ik dan ook dat ik deze lessen kan geven bij Ladies Only Burning heart omdat ik op deze manier iedereen plezier in het trainen kan geven!

Miriam Voorsluis

Trainer Ladies Only

Mij naam is Joey Berkenbosch tweede generatie worstelaar, meervoudig kampioen van Nederland en Benelux, ik worstel al vanaf 6-jarige leeftijd. Op mijn manier  wil ik graag deze mooie sport over brengen aan mensen die willen worstelen maar ook aan mensen die hun BJJ of MMA game willen verbeteren

Joey Berkenbosch

Trainer Worstelen

Hooi ik ben Es en ik leef mijn droom!!!

Ik ben mama, vrouw, groepsles trainer en personal trainer.

Ik heb gekozen om te doen waar ik het aller gelukkigst van wordt en dat is de focus leggen op groepslessen maken en geven, personal training en personal coaching.

Doelen stellen en behalen!
Dat is mijn motto!

Esmeralda

Booty & ABS trainer

Wat zijn de openingstijden van de Fitness?

De fitness is 365 dagen per jaar geopend. 

Ma – vrij: 05:30 – 22:00 uur

Za & zo: 07:30 – 19:00 uur

24/7 sporten? Vraag naar de mogelijkheden aan de balie. 

 

Hoelang zit ik vast aan mijn abonnement?

Je lidmaatschap is maandelijks op te zeggen. We werken met één maand opzeg termijn, die je betaald bij inschrijving. Als je opzegt voor de 25-ste van de betreffende maand, wordt er niet meer geïncasseerd.

Wat betaal ik bij inschrijving?

Bij inschrijving betaal je €15 inschrijfkosten, €10 voor een pasje, één maand opzegtermijn en de restanten van de huidige maand. 

Is het verplicht te reserveren voor de lessen?

Nee. Je kan voor alle lessen van Burning Heart & Ladies Only vrij langskomen.

Wat moet ik meenemen als ik kom sporten?

Spullen kunnen in het begin bij ons worden geleend. Alle vechtsporten en de lessen van de Ladies Only worden gegeven op blote voeten. Voor een les Kettlebell, Bootcamp, Functional Training dien je sportschoenen aan te trekken. Als je wilt fitnessen, is het verplicht een handdoek mee te nemen.

Is elke les toegankelijk voor ieder niveau?

Ja! Elk niveau kan deelnemen aan elke les, tenzij duidelijk aan staat gegeven van niet. De groepen zijn erg gevarieerd; van jong tot oud, beginners tot gevorderde, iedereen is welkom!

Work

Rise of an empire

informatie

Gym OPEN

Ma -Vr: 05:30 – 22:00 u

Za – Zo: 07:30 – 19:00 u

24/7 Fitness: vraag aan de balie.

ONLINE INSCHRIJVEN