fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

Kickboksen soest

KICKBOKSEN SOEST

KICKBOKSEN Soest

Als je zoekt op Sportschool Soest ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Hilversum maar dat is om de hoek van Soest. Daarom willen wij gevonden worden op Kickboksen Soest. Kom gezellig langs bij onze family sportschool en zie dat wij de grootste zijn van het Gooi!

Soest is een dorp en gemeente in de provincie Utrecht, in de streken Eemland en Utrechtse Heuvelrug.
De gemeente Soest omvat naast het gelijknamige dorp verder nog het dorp Soesterberg (voor het overgrote deel), het grootste deel van het voormalige dorp en thans het wijkgedeelte van Soestdijk, en een aantal buurtschappen: De Birkt, Hees, Melm, Pijnenburg (deels), Soestduinen en Wieksloot. In totaal zijn dit 2 dorpen, 1 wijk en 6 buurtschappen.

Ligging en route naar Sportschool Hilversum

De gemeente Soest ligt centraal tot NO in de provincie Utrecht en ligt Z van het dorp Baarn, ZO van de stad Hilversum, O en NO van de dorpen Bilthoven en De Bilt, NO van de stad Utrecht, N van het dorp Zeist en W van de stad Amersfoort.

Sportschool Hilversum is te bereiken vanuit Soest via:
Neem Koningsweg (N221) in noordoostelijke richting
130m
Draai om en ga verder op Koningsweg (N221)
1km 248m
Betreedt rotonde en neem afslag 1e naar Koningsweg (N221)
193m
Betreedt rotonde en neem afslag 2e naar Koningsweg (N221)
482m
Betreedt rotonde en neem afslag 2e naar Koningsweg (N221)
502m
Betreedt rotonde en neem afslag 2e naar Koningsweg (N221)
1km 100m
Ga rechtsaf naar Biltseweg (N221)
1km 644m
Ga linksaf naar Amsterdamsestraatweg (N221)
1km 304m
Ga linksaf naar Hilversumsestraatweg (N415)
5km 512m
Betreedt rotonde en neem afslag 3e richting Oostereind
289m
Ga verder op Oostereind (RING)
194m
Ga rechtsaf naar Diependaalselaan (RING)
828m
Betreedt rotonde en neem afslag 2e naar Diependaalselaan (RING)
260m
Links afbuigen om op Diependaalselaan (RING) te blijven
1km 894m
Betreedt rotonde en neem afslag 3e naar Loosdrechtseweg
402m

Je bent gearriveerd bij Sportschool Hilversum Burning Heart

 

KICKBOKSEN Soest

 

Kickboksen is een sport waarbij je je armen én je benen gebruikt. Het is een zeer intensieve en effectieve sport voor zowel je conditie als je spieropbouw. Mentaal word je hier ook sterker van. Er zijn weinig andere sporten waarbij je je lichaam en geest zo intens gebruikt als bij kickboksen.

Kickboksen Soest biedt lessen kickboksen aan vanaf 4 jaar, op verschillende lesniveau’s voor dames en heren! Ook technieklessen zonder sparren. Tijdens de lessen staat respect voor de tegenstander en de trainer altijd voorop. Respect voor elkaar staat bovenaan
Bij kickboksen Hilversum Burning heart moet je als je de training begint , het woord ’ush’ zeggen, wat ’respect voor de dojo’ betekent. Respect is namelijk bij deze sport heel belangrijk.

 

kickboksen Hilversum bokszakken

KICKBOKSEN Hilversum  bij burning heart

Een belangrijke regel bij Kickboksen Soest bescherm jezelf om blessures te voorkomen bij kickboksen.
Om jezelf te beschermen tijdens een training of wedstrijd, is een goede basishouding belangrijk. De aanval technieken (trappen en stoten) dienen kort en krachtig te zijn. Als je te lange, overdreven en langzame bewegingen maakt ziet de tegenstander de aanval aankomen en ontstaat er een opening in je verdediging, waardoor jij makkelijker geraakt kan worden. Omdat je af en toe een klap niet ziet aankomen, is het tevens van belang om zowel tijdens een training als wedstrijd divers beschermmateriaal te gebruiken, zoals scheenbeschermers, bandages, handschoenen, gebitsbeschermers, een tok etc. Dit verkleint de kans op blessures.

Kickboksen Soest: belangrijk een goede houding
Een goede houding is het halve werk. Als je niet stevig staat kun je zo omver worden geslagen of getrapt en jezelf niet goed weren. De gevechtshouding van een kickbokser is bijna gelijk aan die bij het boksen; de voeten op schouderbreedte, de knieën iets gebogen, de linkerhandschoen op ooghoogte en de rechterhandschoen op wanghoogte.

Kickboksen Soest:  gevechtshouding

De afstand tussen de vuisten en het hoofd moet ongeveer een handschoen breed zijn. De ellebogen moeten net tegen de ribben rusten en naar beneden wijzen. Draai tenslotte iets naar rechts en neem een licht gebogen houding aan. Nu sta je stabiel en ben je klaar voor actie. Kijk de tegenstander overigens altijd in de ogen aan, hiermee houd je focus.

Welke bewegingen zijn toegestaan bij kickboksen?
Tijdens kickboksen mag je zowel trappen als stoten geven, je bepaalt dit zelf afhankelijk van waar je een opening ziet in de verdediging bij de tegenstander. Zorg er voor dat de trappen en stoten krachtig zijn. Explosiviteit en snelheid staat hierbij centraal.

Trappen
Lowkick: een trap net boven je knie;
Midkick: een trap op het lichaam ongeveer in je zij;
Highkick: een trap op het hoofd.
kickbokstrappen hoofd

Stoten
Directe stoot: recht voor je uit slaan;
Cross: recht voor je uit slaan met je armlengte;
Hoek: vanuit je dekking met een klein boogje op iemand kin slaan of op de zijkant van het hoofd.

Kickboksen Hilversum bij burning heart

Kickboksen Soest is een echte familie sportschool. Kickboksen Hilversum Burning Heart is gevestigd op de Franciscusweg 307 1216SL Hilversum in de wijk Kerkelanden deze is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het Centraal Station via Lijn 1 en Lijn 2. Ook zijn er ruim voldoende gratis parkeerplekken voor sportschool Hilversum.

 

Als je bent gearriveerd bij Sportschool Hilversum Burning Heart, de bestemming bevindt zich rechts, bevinden bij sportschool Hilversum de volgende afdelingen. Kickboksen Hilversum, Judo Hilversum,  Boksen Hilversum, Zaktraining Hilversum, Worstelen Hilversum, Fitness Hilversum, Bootcamp Hilversum, Braziliaans Jiu Jitsu Hilversum, MMA Hilversum, Fitness Hilversum 24/7 en Ladies Only Hilversum met oa:  Drum Workout en Zumba.

Kickboksen Hilversum Dojo

kickboksen Hilversum GRATIS proefles

 

Vragen over kickboksen Hilversum in Burning Heart?

 

Wveen.com - William van veen