fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

ONE GYM . ONE FAM

Nieuw, FP30!

Sport heel april gratis

geheel vrijblijvend

kom een week gratis sporten 

 

Vol energie door het leven. In balans met jezelf. Respect voor en met elkaar. Dat zijn de basisprincipes van Sportschool Burning Heart.

We hebben passie voor ons vak en brengen dit direct over op onze leden, van beginner tot gevorderde. Vechtsporters met wedstrijdambities tot recreanten. Jong tot oud. We zijn een echte familie sportschool.

Personal Training

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

24/7 fitness

Geen tijd om overdag te sporten? Of ben je gewoon een nachtdier? Geen probleem!

Vraag aan de balie naar de mogelijkheden. 

Gratis fitcheck

Sindskort bieden we de mogelijkheid voor een gratis Fitcheck. Deze is bij ons aan de balie gemakkelijk in te plannen via een iPad. Onze personal trainer Bouke zal de test bij je afnemen.

 

Waarom

burning heart?

 

Sportschool Burning Heart. In 10 jaar tijd al een legendarische status bereikt.
2000m2. De sfeer is uniek, de kwaliteit van de apparatuur is ongekend, het team is bewust en uitermate divers! Altijd een ontzettend ruim aantal lesuren per week. Een NOC NSF erkende boksschool, een pionier op het gebied van zak- en conditietrainingen en nergens in Nederland worden er hiervan zoveel gegeven als bij ons. Met judo va 2.5 jaar en kickboksen va 4 jaar hebben wij een enorme groep kids. De jeugd leert discipline en respect en voor de volwassenen is het een walhalla. Een aparte damesvleugel, veel Budo sporten, een restaurant met gezonde sportvoeding, sauna, 24/7 open. Klinken we een beetje trots? Hell yeah!! We zijn ook trots, maar vooral gepassioneerd. Om bovenstaande te bewijzen is iedereen welkom voor een geheel vrijblijvende proefweek! Probeer het uit en beslis of je part of tha fam wordt…

One Gym One Fam

Take a quick look

Neem in 60 seconden een kleine kijk in onze familie sportschool. Ervaar de unieke sfeer en kom een keer langs! Een proefweek is geheel vrijblijvend. Na één keer wil je gegarandeerd meer. 

openingstijden Fitness

Ma – vr:  05:30 – 22:00 uur

Za – Zo: 07:30 – 19:00 uur

24/7 fitness? Vraag aan de bar naar de mogelijkheden.

bar / balie

Ma – do: 09:00 – 22:00 uur

Vr: 09:00 – 21:00 uur

Za – Zo: 09:00 – 12:00 uur

Work

Bigger.Faster.Stronger

Lessen voor alle niveaus

De lessen bij Burning Heart zijn geschikt voor ieder niveau. Onze trainers hebben respect voor iedereen en vragen respect van iedereen. Iedereen moet op een prettige manier aan de lessen kunnen deelnemen.

Wveen.com - William van veen