fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

Fitness Naarden

Fitness NAARDEN

Fitness Naarden van Burning Heart is de grootste Fitness van het Gooi! Daarom noemen wij Fitness Hilversum ook wel Fitness Naarden of Fitness Bussum etc. Fitness Naarden biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde wijze een betere conditie te krijgen, dus sterker te worden.

Wat Fitness Naarden onderscheidt van andere sportscholen is dat we constant blijven investeren. Regelmatig schaffen we nieuwe apparatuur aan of vervangen we de huidige apparatuur. Weet je je weg nog niet goed te vinden in de fitness wereld? Er is mogelijkheid voor personal training. Bij Fitness Huizen is het ook mogelijk om 24/7 te trainen. Hierbij dient men een zogeheten druppel aan te schaffen die persoonsgebonden is om na 22:00 uur te trainen bij Fitness Naarden.

Dat kan op een bijzonder mooie sportschool, namelijk Burning Heart. Ons motto One Gym One Fam. Dus voor het meest complete Fitness van Hilversum en verre omstreken: Sportschool Dojo Burning Heart. Geïnteresseerd in 24/7 Fitness? Vraag naar de mogelijkheden.

Zo kun je met behulp van specifieke fitness oefeningen meer spiermassa opbouwen of kracht, wat we dan ook krachttraining of “neuromusculaire training” noemen. Indien je met behulp van andere specifieke oefeningen conditie opbouwt, uithoudingsvermogen vergroot of het vetpercentage verbetert noemen we dat weer cardiovasculaire training.

Het uitgangspunt van Fitness Naarden is het lichaam in een betere staat brengen, wat dus qua spiermassa, vetmassa of uithoudingsvermogen kan zijn. Dit wordt gedaan door het lichaam te prikkelen en uit te dagen waardoor de belastbaarheid toeneemt.

 

Fitness Naarden cardio

Fitness Naarden

Als je zoekt op Fitness Naarden ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Hilversum maar dat is om de hoek van Huizen. Daarom willen wij gevonden worden op Sportschool Naarden. Kom gezellig langs bij onze family sportschool en zie dat wij de grootste zijn van het Gooi!

Naarden is een stad in de provincie Noord-Holland, in de streek ’t Gooi, gemeente Gooise Meren. Het was een zelfstandige gemeente t/m 2015.

Ligging en route naar Sportschool Hilversum

Naarden ligt N van en grenst direct aan Bussum en grenst in het N aan de A1 en aan het Gooimeer. Sportschool Hilversum is te bereiken vanuit Naarden via: Neem de snelweg A1 in zuidoostelijke richting 8km 288m
Neem de afrit richting A27: Utrecht 534m
Houd links aan, richting A27: Utrecht 601m
Houd rechts aan, richting A27: Utrecht 874m
Bij de splitsing links aanhouden naar A27 3km 149m
Neem afslag 33 richting Hilversum 537m
Bij de splitsing links aanhouden 525m
Ga linksaf naar Diependaalselaan 846m
Betreedt rotonde en neem afslag 2e naar Diependaalselaan 260m
Links afbuigen om op Diependaalselaan te blijven 1km 894m
Betreedt rotonde en neem afslag 3e naar Loosdrechtseweg 402m
Als je bent gearriveerd bij Sportschool Hilversum Burning Heart, bevinden bij sportschool Hilversum de volgende afdelingen. Judo Hilversum, tuimeljudo of stoeikampioenen vanaf 2,5 jaar Judo vanaf 4 jaar. Kickboksen Hilversum vanaf 4 jaar te beoefenen als recreatiesport en Wedstrijdsport. Boksen Hilversum is een officiele boksschool waar respect voorop staat. Fitness Hilversum is de grootste fitness van ’t Gooi, waar de mogelijkheid bestaat om 24 uur te trainen. Buiten trainen kan ook bij Sportschool Hilversum bij onze afdeling Bootcamp Hilversum. Dit gebeurt in de omgeving van natuurgebied Zonnestraal.

Fitness Hilversum is een echte familie sportschool. Sportschool Hilversum Burning Heart is gevestigd op de Franciscusweg 307-309, 1216SL Hilversum in de wijk Kerkelanden deze is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het Centraal Station via Lijn 1 en Lijn 2. Ook zijn er ruim voldoende gratis parkeerplekken voor sportschool Hilversum.
Als je ons wilt spreken kan dat via 06 – 51140 859 of stuur een mail naar info@burning-heart.nl

Fitness Naarden Burning Heart 1

Fitness Naaarden  burning heart

BEDRIJFSFITNESS

Fitness Naarden Burning Heart biedt een ruim pakket aan sportmogelijkheden voor bedrijfsfitness met onder meer kickboksen, conditietraining, circuittraining, en kettlebell. Bedrijfsfitness is er op elk niveau, voor jong en oud, en aangevuld met voedingsadviezen en slimme tips om alles uit het leven te halen wat erin zit.

De mogelijkheden van bedrijfsfitness zijn vrijwel onbeperkt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het niveau van de deelnemers, want verantwoord en met plezier bezig zijn staat bij ons hoog in het vaandel.

NATIONAAL BEDRIJFSFITNESS PLAN

Fitness Hilversum Burning Heart is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Fitness Naarden

PERSONAL TRAINING

Bij Fitness Naarden kun je ervoor kiezen om je doelen te realiseren met een Personal Trainer. De voordelen hiervan zijn: persoonlijke aandacht en effectieve begeleiding. De personal trainers van Fitness Hilversum Burning Heart zijn professioneel, betrokken en enthousiast: ze motiveren en inspireren jou om optimale resultaten te bereiken – of het nu gaat om kracht, conditie, fitheid en/of gewichtsbeheersing. Je kunt enkele lessen boeken of een reeks trainingen, bijvoorbeeld een vast uur in de week gedurende een bepaalde periode. Alles gaat in overleg en de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

 

Fitness Naarden Functional Training

Fitness Naarden GRATIS proefles

 

Vragen over Fitness Naarden bij Burning Heart?

 

Wveen.com - William van veen