fbpx

FITNESS

Stoeikampioenen Judo Burning Heart

Fitness BURNING HEART Hilversum

 

Fitness Burning Heart Hilversum is de grootste Fitness van het Gooi! Fitness Burning Heart biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde wijze een betere conditie te krijgen, dus sterker te worden.

Wat Fitness Burning Heart Hilversum onderscheidt van andere sportscholen is dat we constant blijven investeren. Regelmatig schaffen we nieuwe apparatuur aan of vervangen we de huidige apparatuur. Weet je je weg nog niet goed te vinden in de fitness wereld? Er is mogelijkheid voor personal training. Bij Fitness Hilversum is het ook mogelijk om 24/7 te trainen. Hierbij dient men een zogeheten druppel aan te schaffen die persoonsgebonden is om na 22:00 uur te trainen bij Fitness Burning Heart Hilversum.

Sportschool
Dat kan op een bijzonder mooie sportschool, namelijk Burning Heart. Ons motto One Gym One Fam. Dus voor het meest complete Fitness van Hilversum en verre omstreken: Sportschool Burning Heart Hilversum. Geïnteresseerd in 24/7 Fitness? Vraag naar de mogelijkheden.

Specifieke oefeningen
Zo kun je met behulp van specifieke fitness oefeningen meer spiermassa opbouwen of kracht, wat we dan ook krachttraining of “neuromusculaire training” noemen. Indien je met behulp van andere specifieke oefeningen conditie opbouwt, uithoudingsvermogen vergroot of het vetpercentage verbetert noemen we dat weer cardiovasculaire training.

Het uitgangspunt van Fitness Burning Heart  is het lichaam in een betere staat brengen, wat dus qua spiermassa, vetmassa of uithoudingsvermogen kan zijn. Dit wordt gedaan door het lichaam te prikkelen en uit te dagen waardoor de belastbaarheid toeneemt.

Fitness Hilversum
Sportschool Hilversum
Wveen.com - William van veen