fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

Fitness Bussum

Fitness Bussum

Fitness Bussum van Burning Heart is de grootste Fitness van het Gooi! Daarom noemen wij Fitness Hilversum ook wel Fitness Bussum of Fitness Bussum etc. Fitness Huizen biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde wijze een betere conditie te krijgen, dus sterker te worden.

Wat Fitness Bussum onderscheidt van andere sportscholen is dat we constant blijven investeren. Regelmatig schaffen we nieuwe apparatuur aan of vervangen we de huidige apparatuur. Weet je je weg nog niet goed te vinden in de fitness wereld? Er is mogelijkheid voor personal training. Bij Fitness Bussum is het ook mogelijk om 24/7 te trainen. Hierbij dient men een zogeheten druppel aan te schaffen die persoonsgebonden is om na 22:00 uur te trainen bij Fitness Bussum.

Dat kan op een bijzonder mooie sportschool, namelijk Burning Heart. Ons motto One Gym One Fam. Dus voor het meest complete Fitness van Hilversum en verre omstreken: Sportschool Dojo Burning Heart. Geïnteresseerd in 24/7 Fitness? Vraag naar de mogelijkheden.

Zo kun je met behulp van specifieke fitness oefeningen meer spiermassa opbouwen of kracht, wat we dan ook krachttraining of “neuromusculaire training” noemen. Indien je met behulp van andere specifieke oefeningen conditie opbouwt, uithoudingsvermogen vergroot of het vetpercentage verbetert noemen we dat weer cardiovasculaire training.

Het uitgangspunt van Fitness Bussum is het lichaam in een betere staat brengen, wat dus qua spiermassa, vetmassa of uithoudingsvermogen kan zijn. Dit wordt gedaan door het lichaam te prikkelen en uit te dagen waardoor de belastbaarheid toeneemt.

 

Fitness Bussum kracht

Fitness Bussum

Ligging en route naar Sportschool Hilversum

Het dorp ligt N van Hilversum, W van Blaricum, Z van Naarden en grenst in het O aan de A1 en in het W aan het Naardermeer en de Hilversumse ‘enclave-wijk’ Hilversumse Meent. Vanouds was dit Hilversums grondgebied, maar de gemeente Bussum kocht deze meentgronden in 1930 van de erfgooiers. In 1974 is het gebied middels een grondruil overgedragen aan de gemeente Hilversum, waarna de huidige woonwijk er is gerealiseerd.

Sportschool Hilversum is te bereiken vanuit Bussum via:
Neem Bijlstraat in zuidwestelijke richting 260m
Ga linksaf naar Laarderweg 225m
Betreedt rotonde en neem afslag 1e naar Ceintuurbaan 340m
Betreedt rotonde en neem afslag 3e naar Bussumer Grindweg 2km 869m
Ga het knooppunt Leen Timprotonde op en neem afslag 2e naar Mies Bouwmanboulevard 762m
Ga het knooppunt Joost den Draaijerrotonde op en neem afslag 2e naar Sumatralaan 231m

Ga rechtsaf naar Insulindelaan (RING) 2km 629m
Betreedt rotonde en neem afslag 1e naar Vreelandseweg (RING) 449m
Betreedt rotonde en neem afslag 2e naar Diependaalselaan (RING) 328m
Betreedt rotonde en neem afslag 2e naar Diependaalselaan (RING) 495m
Betreedt rotonde en neem afslag 1e naar Loosdrechtseweg 353m

Als je bent gearriveerd bij Sportschool Hilversum Burning Heart, bevinden bij sportschool Hilversum de volgende afdelingen. Judo Hilversum, tuimeljudo of stoeikampioenen vanaf 2,5 jaar Judo vanaf 4 jaar. Kickboksen Hilversum vanaf 4 jaar te beoefenen als recreatiesport en Wedstrijdsport. Boksen Hilversum is een officiele boksschool waar respect voorop staat. Fitness Hilversum is de grootste fitness van ’t Gooi, waar de mogelijkheid bestaat om 24 uur te trainen. Buiten trainen kan ook bij Sportschool Hilversum bij onze afdeling Bootcamp Hilversum. Dit gebeurt in de omgeving van natuurgebied Zonnestraal.

Sportschool Hilversum is een echte familie sportschool. Sportschool Hilversum Burning Heart is gevestigd op de Franciscusweg 307-309, 1216SL Hilversum in de wijk Kerkelanden deze is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het Centraal Station via Lijn 1 en Lijn 2. Ook zijn er ruim voldoende gratis parkeerplekken voor sportschool Hilversum.
Als je ons wilt spreken kan dat via 06 – 51140 859 of stuur een mail naar info@burning-heart.nl

Fitness Bussum cardio

Fitness Bussum  burning heart

BEDRIJFSFITNESS

Fitness Bussum Burning Heart biedt een ruim pakket aan sportmogelijkheden voor bedrijfsfitness met onder meer kickboksen, conditietraining, circuittraining, en kettlebell. Bedrijfsfitness is er op elk niveau, voor jong en oud, en aangevuld met voedingsadviezen en slimme tips om alles uit het leven te halen wat erin zit.

NATIONAAL BEDRIJFSFITNESS PLAN

Fitness Bussum Burning Heart is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Email: info@bfnl.nl Internet: www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Fitness Bussum

PERSONAL TRAINING

Bij Fitness Bussum kun je ervoor kiezen om je doelen te realiseren met een Personal Trainer. De voordelen hiervan zijn: persoonlijke aandacht en effectieve begeleiding. De personal trainers van Fitness Bussum Burning Heart zijn professioneel, betrokken en enthousiast: ze motiveren en inspireren jou om optimale resultaten te bereiken – of het nu gaat om kracht, conditie, fitheid en/of gewichtsbeheersing. Je kunt enkele lessen boeken of een reeks trainingen, bijvoorbeeld een vast uur in de week gedurende een bepaalde periode. Alles gaat in overleg en de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Fitness Bussum Functional Training

Fitness Bussum GRATIS proefles

 

Vragen over Fitness Bussum bij Burning Heart?

 

Wveen.com - William van veen