fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

Bootcamp naarden

Bootcamp Naarden

Bootcamp bij Bootcamp Naarden is een trainingsvorm uitgevoerd in de buitenlucht (Landgoed Zonnestraal Hilversum) waarbij men individueel of samen in teamverband oefeningen uitvoert. Dit alles onder de begeleiding van een professionele bootcamptrainer.

Bootcamp betekend dus buiten, geen warme fitnesszaal, maar met je voeten en handen in het zand of in de modder.
Tijdens een Bootcamptraining maakt men veelal gebruik van ”natuurlijke ” obstakels, denk hierbij aan boomstammen, slootjes, los zand maar ook in parken bijvoorbeeld speeltoestellen of bankjes. Naast het gebruik van deze obstakels zijn er ook trainingsartikelen die veel gebruikt worden tijdens deze trainingen zoals autobanden en nog veel meer.  Kortom alles wat je tegenkomt of meeneemt kun je gebruiken in een bootcamptraining.
Het doel van deze training is om op fysiek gebied te groeien in kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Met als gevolg een betere conditie en een mooier en strakker lijf. Maar naast de fysieke component speelt natuurlijk ook het mentale en sociale aspect een belangrijke rol. Bootcamp Naarden leert je doorzetten, samenwerken en kweekt een sterkere mentaliteit en discipline. Ook leer je nieuwe mensen kennen en ontstaan er vriendschappen voor de rest van het leven. Kortom eigenlijk een sport die je gewoon een keer geprobeerd moet hebben.

 

Bootcamp Naarden Boomstam

Bootcamp Naarden

Als je zoekt op Bootcamp Naarden ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Hilversum maar dat is om de hoek van Huizen. Daarom willen wij gevonden worden op Bootcamp Naarden. Kom gezellig langs bij onze family sportschool en zie dat wij de grootste zijn van het Gooi!

Naarden is een stad in de provincie Noord-Holland, in de streek ’t Gooi, gemeente Gooise Meren. Het was een zelfstandige gemeente t/m 2015.

Ligging en route naar Sportschool Hilversum

Naarden ligt N van en grenst direct aan Bussum en grenst in het N aan de A1 en aan het Gooimeer. Sportschool Hilversum is te bereiken vanuit Naarden via: Neem de snelweg A1 in zuidoostelijke richting 8km 288m
Neem de afrit richting A27: Utrecht 534m
Houd links aan, richting A27: Utrecht 601m
Houd rechts aan, richting A27: Utrecht 874m
Bij de splitsing links aanhouden naar A27 3km 149m
Neem afslag 33 richting Hilversum 537m
Bij de splitsing links aanhouden 525m
Ga linksaf naar Diependaalselaan 846m
Betreedt rotonde en neem afslag 2e naar Diependaalselaan 260m
Links afbuigen om op Diependaalselaan te blijven 1km 894m
Betreedt rotonde en neem afslag 3e naar Loosdrechtseweg 402m
Als je bent gearriveerd bij Sportschool Hilversum Burning Heart, bevinden bij Bootcamp Naarden de volgende afdelingen. Judo Naarden, tuimeljudo of stoeikampioenen vanaf 2,5 jaar Judo vanaf 4 jaar. Kickboksen Naarden vanaf 4 jaar te beoefenen als recreatiesport en Wedstrijdsport. Boksen Hilversum is een officiele boksschool waar respect voorop staat. Fitness Naarden is de grootste fitness van ’t Gooi, waar de mogelijkheid bestaat om 24 uur te trainen.

Bootcamp Naarden is een echte familie sportschool. Sportschool Hilversum Burning Heart is gevestigd op de Franciscusweg 307-309, 1216SL Hilversum in de wijk Kerkelanden deze is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het Centraal Station via Lijn 1 en Lijn 2. Ook zijn er ruim voldoende gratis parkeerplekken voor sportschool Hilversum.
Als je ons wilt spreken kan dat via 06 – 511 40  869 of stuur een mail naar info@burning-heart.nl

Bootcamp Naarden  burning heart

Voor wie is bootcamp Naarden?
Bootcamp Hilversum is er voor jong en oud, atletisch of juist een beginner en niet alleen voor diegene die op en top willen presteren. Je kunt dus Bootcampen op jouw eigen niveau en jouw eigen tempo. Zoek de trainer die bij jou past en het best in jou naar boven haalt. Dit is natuurlijk belangrijk voor het halen van de gestelde doelen maar ook voor het plezier dat je beleeft aan een training.

Helpt Bootcamp Naarden mij bij de progressie?
Bootcamp helpt wel degelijk, doordat een bootcamptraining over het algemeen een Full Body Workout is wordt het gehele lichaam getraind, je zult dus afvallen. Minder klachten ervaren aan bijvoorbeeld je rug of nek. Ook minder stress gevoelig zijn doordat je een uitlaatklep hebt. Train je voor een sport specifiek doel kan het wellicht de ondersteuning bieden die je zoekt.

Bootcamp Naarden Zonnestraal

Bootcamp Naarden GRATIS proefles

 

Vragen over Bootcamp Naarden bij Burning Heart?

 

Wveen.com - William van veen