fbpx
+31 6 51140869 info@burning-heart.nl

BOOTCAMP
Bussum

Bootcamp Bussum

Bootcamp bij Bootcamp Bussum is een trainingsvorm uitgevoerd in de buitenlucht (Landgoed Zonnestraal Hilversum) waarbij men individueel of samen in teamverband oefeningen uitvoert. Dit alles onder de begeleiding van een professionele bootcamptrainer.

Bootcamp betekend dus buiten, geen warme fitnesszaal, maar met je voeten en handen in het zand of in de modder.
Tijdens een Bootcamptraining maakt men veelal gebruik van ”natuurlijke ” obstakels, denk hierbij aan boomstammen, slootjes, los zand maar ook in parken bijvoorbeeld speeltoestellen of bankjes. Naast het gebruik van deze obstakels zijn er ook trainingsartikelen die veel gebruikt worden tijdens deze trainingen zoals autobanden en nog veel meer.  Kortom alles wat je tegenkomt of meeneemt kun je gebruiken in een bootcamptraining.
Het doel van deze training is om op fysiek gebied te groeien in kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Met als gevolg een betere conditie en een mooier en strakker lijf. Maar naast de fysieke component speelt natuurlijk ook het mentale en sociale aspect een belangrijke rol. Bootcamp Bussum leert je doorzetten, samenwerken en kweekt een sterkere mentaliteit en discipline. Ook leer je nieuwe mensen kennen en ontstaan er vriendschappen voor de rest van het leven. Kortom eigenlijk een sport die je gewoon een keer geprobeerd moet hebben.

 

Bootcamp Bussum Boomstam

Bootcamp Bussum

Ligging en route naar Sportschool Hilversum

Het dorp ligt N van Hilversum, W van Blaricum, Z van Naarden en grenst in het O aan de A1 en in het W aan het Naardermeer en de Hilversumse ‘enclave-wijk’ Hilversumse Meent. Vanouds was dit Hilversums grondgebied, maar de gemeente Bussum kocht deze meentgronden in 1930 van de erfgooiers. In 1974 is het gebied middels een grondruil overgedragen aan de gemeente Hilversum, waarna de huidige woonwijk er is gerealiseerd.

Sportschool Hilversum is te bereiken vanuit Bussum via:
Neem Bijlstraat in zuidwestelijke richting 260m
Ga linksaf naar Laarderweg 225m
Betreedt rotonde en neem afslag 1e naar Ceintuurbaan 340m
Betreedt rotonde en neem afslag 3e naar Bussumer Grindweg 2km 869m
Ga het knooppunt Leen Timprotonde op en neem afslag 2e naar Mies Bouwmanboulevard 762m
Ga het knooppunt Joost den Draaijerrotonde op en neem afslag 2e naar Sumatralaan 231m

Ga rechtsaf naar Insulindelaan (RING) 2km 629m
Betreedt rotonde en neem afslag 1e naar Vreelandseweg (RING) 449m
Betreedt rotonde en neem afslag 2e naar Diependaalselaan (RING) 328m
Betreedt rotonde en neem afslag 2e naar Diependaalselaan (RING) 495m
Betreedt rotonde en neem afslag 1e naar Loosdrechtseweg 353m

Als je bent gearriveerd bij Sportschool Hilversum Burning Heart, bevinden bij Bootcamp Bussum de volgende afdelingen. Judo Bussum, tuimeljudo of stoeikampioenen vanaf 2,5 jaar Judo vanaf 4 jaar. Kickboksen Bussum vanaf 4 jaar te beoefenen als recreatiesport en Wedstrijdsport. Boksen Hilversum is een officiele boksschool waar respect voorop staat. Fitness Bussum is de grootste fitness van ’t Gooi, waar de mogelijkheid bestaat om 24 uur te trainen.

Bootcamp Bussum is een echte familie sportschool. Sportschool Hilversum Burning Heart is gevestigd op de Franciscusweg 307-309, 1216SL Hilversum in de wijk Kerkelanden deze is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het Centraal Station via Lijn 1 en Lijn 2. Ook zijn er ruim voldoende gratis parkeerplekken voor sportschool Hilversum.
Als je ons wilt spreken kan dat via 06 – 511 40  869 of stuur een mail naar info@burning-heart.nl

Bootcamp Bussum  burning heart

Voor wie is bootcamp Bussum?
Bootcamp Hilversum is er voor jong en oud, atletisch of juist een beginner en niet alleen voor diegene die op en top willen presteren. Je kunt dus Bootcampen op jouw eigen niveau en jouw eigen tempo. Zoek de trainer die bij jou past en het best in jou naar boven haalt. Dit is natuurlijk belangrijk voor het halen van de gestelde doelen maar ook voor het plezier dat je beleeft aan een training.

Helpt Bootcamp Hilversum mij bij de progressie?
Bootcamp helpt wel degelijk, doordat een bootcamptraining over het algemeen een Full Body Workout is wordt het gehele lichaam getraind, je zult dus afvallen. Minder klachten ervaren aan bijvoorbeeld je rug of nek. Ook minder stress gevoelig zijn doordat je een uitlaatklep hebt. Train je voor een sport specifiek doel kan het wellicht de ondersteuning bieden die je zoekt.

Bootcamp Bussum Zonnestraal oefening

Bootcamp Bussum GRATIS proefles

 

Vragen over Bootcamp Bussum bij Burning Heart?

 

Wveen.com - William van veen